Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Permanente make-up verwijderen

Permanente make-up verwijderen

Tijdens de behandeling kleurt de permanente make-up eerst wit. Na een half uur is dit weggetrokken. Vervolgens kan de huid wat rood en warm worden. Dan kan volgende dag rondom het behandelde gebied wat zwelling optreden. Soms kunnen er kleine korstjes of blaasjes ontstaan. Dat zal dan de volgende dagen snel weer weg trekken. Na elke behandeling is de permanente make-up minder zichtbaar. Over het algemeen zijn er 3 á 4 behandelingen nodig, om permanente make-up helemaal te verwijderen. Om de 6 weken kan er een behandeling plaatsvinden.

NA HET VERWIJDEREN VAN PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN

Als de PMU is verwijderd, kan er nieuwe permanente make-up worden geplaatst. Het voordeel van het eerst verwijderen van de PMU, is dat de PMU-specialist kan werken zonder rekening te houden met de eventuele onzorgvuldigheden van de vorige behandelaar.

DOET HET VERWIJDEREN VAN PMU PIJN?

PMU verwijderen is geheel niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn goed te verdragen, zeker omdat we de huid koelen met koude lucht van -4 graden. Veel mensen vergelijken het gevoel van het laseren van permanente make-up, met het laten zetten van permanente make-up. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

  • Verwijderen Permanente Make-Up: €103,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center