Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Er goed uitzien en je goed voelen

ook de mannenhuid heeft verzorging nodig.

Gezichtsbehandeling voor mannen

Steeds meer mannen kiezen voor een gezichtsbehandeling en dat loont.

Door het gebruiken van speciale verzorgingsproducten zorg je er voor dat de huid er verzorgd, fris en vitaler uitziet. Door (te ) zware wenkbrauwen te modelleren realiseren we ook een vriendelijkere look.

De mannenhuid verschilt op een aantal vlakken met een vrouwenhuid. Door het scheren van de huid schuur je ook een stukje opperhuid weg. Dat is op zich niet erg, maar je huid kan er wel droog of beschadigd van raken. De mannenhuid is over het algemeen wat dikker en vetter van structuur en op de neus zijn vaak wat grovere poriën aanwezig. Daarom is een aangepaste reiniging zeker geen overbodige luxe.

We werken met de mannenlijn van Dermalogica. De producten zijn zeer compact, effectief en hebben een aangepaste geur en zijn een weldaad voor de mannenhuid.

Bijna alle behandelingen bij Dermalounge Beauty Center zijn ook geschikt voor mannen. Wil je weten welke behandeling voor jou geschikt is? Bel of mail ons zodat we je advies kunnen geven over de behandelingen zodat we jou de behandeling geven die het beste bij je past.

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center