Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

VelaShape voor huidversteviging en contourverbetering van het gezicht

VelaShape voor huidversteviging en contourverbetering van het gezicht

De Velashape biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de velashape behandeling pakken we verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht. Met deze nieuwste methode wordt een intensieve en non-invasieve mechanische ‘massage’ aan het bindweefsel afgegeven en hierdoor stimuleert het ons alveolaire netwerk. Elke millimeter van de huid wordt gestimuleerd op een pijnloze en ontspannen manier.

Wat is bindweefselmassage eigenlijk?

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades. Ook helpt het om overtollig vocht (bijvoorbeeld onder de ogen) effectief af te voeren (lymfedrainage).

Hoe werkt het?

Het fijne aan de velashape is dat het apparaat eigenlijk de manuele bindweefselmassage overneemt en in staat is om nog dieper in het bindweefsel te werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Het apparaat werkt intensief op elke millimeter van de huid. De velashape is uitgerust met de gepatenteerde technologie. Een set van 3 Micro-Heads specifiek ontworpen om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te kunnen behandelen. De behandeling verhoogt direct de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert fibroblasten (de fabriekjes van collageen en elastine) en de bloedcirculatie.

Het resultaat

U zult een zichtbare versteviging van de huid waarnemen en uw gezichtscontouren zullen versterkt worden. Daarnaast zullen fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Al na 1 behandeling merkt u effect.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 10 – 12 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren we om maandelijks het resultaat bij de houden.

Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

· Voor het aanpakken van verslapping van de huid
· Voor het aanpakken van fijne lijntjes en rimpeltjes
· Voor het verzachten van (acne) littekentjes
· Voor het verbeteren van uw gezichtscontouren
· Voor het behandelen van vochtophopingen
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan prachtig op het gezicht, de hals en het decolleté worden ingezet.

  • Gelaat: € 98,00
  • Gelaat + hals: € 113,00
  • Gelaat + hals + decolleté: € 128,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center