Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Zichtbare versteviging van de huid

HIFU behandelingen

HIFU behandelingen

HIFU werkt op basis van gefocaliseerde ultrasonen technologie. Wanneer de akoestische energie van geluidsgolven op een bepaalde diepte wordt gefocaliseerd stijgt de temperatuur voor heel kort tot boven de 65 graden. Deze stijging is voldoende om de cel vernieuwing en collageenproductie in de huid op gang te brengen. Het bijzondere aan de behandeling is dat ´oud collageen´ wordt vervangen door ´nieuw collageen´. De HIFU is in staat om de zogenaamde SMAS laag in de huid te verwarmen waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Daarnaast kunnen we op een veilige en heel gecontroleerde manier precies de juiste diepte energie afleveren daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Een van de grote voordelen van HIFU is dat de huidoppervlakte niet wordt beschadigd. Het apparaat is uitgerust met verschillende koppen. 2 koppen helpen om de huid te stimuleren en slapheid te bestrijden en er is een speciale kop aanwezig om een niet-invasieve lysis op gang te brengen. Een niet-invasieve lysis is erg geschikt om een dubbele kin te behandelen of de bovenarmen.

De huidscan

Voor we van start gaan met de behandeling wordt eerst een uitvoerige huidscan gemaakt. Bij Dermalounge maken we gratis een huidscan. We kunnen nu daadwerkelijk in de huid kijken en heel precies de dikte van uw collageen in kaart brengen. De huidscan geef een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Vanuit daar kunnen we het juiste behandelplan opstellen maar ook de voortgang nauwkeurig monitoren. Als cliënt kunt u zelf via de scan zien dat uw collageen zal verbeteren door onze unieke behandelmethode en de bijbehorende supplementen.

Het resultaat

Het resultaat heeft tijd nodig. Het lichaam gaat zelf de collageen (her)productie op gang brengen en de eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zult u een zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren waarnemen. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen. Indien u tevens behandeld bent voor het kin gebied dan zult u een zichtbare afname van de dubbele kin waarnemen.

Veel gesteld vragen over de hifu behandeling

 • *Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

 • U heeft slechts 3 behandelingen nodig voor een prachtig resultaat. De collageen aanmaak zet zich de maanden na de behandeling voort waardoor het 3 tot 6 maanden duurt voordat u het uiteindelijke resultaat zult zien. In sommige gevallen (bij ernstige verslapping) kan eventueel een derde behandeling nodig zijn. Wel blijft het verouderingsproces natuurlijk doorzetten. Een jaarlijkse herhaling van de behandeling is daarom wenselijk. Tijdens de intake kunnen wij een goede indicatie afgeven.

 • *Heb ik al resultaat na 1 behandeling?

 • U ziet zeker resultaat na 1 behandeling. Wel duurt het ongeveer 3 maanden voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Afhankelijk van uw huidconditie en uw doelstellingen zijn er meestal 2 behandelingen nodig en bij ernstige verslapping 3 behandelingen.

 • *Voor welke indicaties is de behandeling geschikt? • Voor gezichtscontouring (kaaklijn, wenkbrauwen, neus-lippen plooi)
  Verstrakken bovenarmen
  Voor huidverstrakking (tevens lifting nek en decolleté)
  Voor het verminderen van een dubbele kin (tot wel 50% vermindering)
  Voor het aanpakken van rimpeltjes en fijne lijntjes
  Voor het verfijnen van de huidstructuur

 • De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan prachtig op het gezicht, de hals en het decolleté worden ingezet. Daarnaast kunnen we ook bijvoorbeeld de bovenarmen mooi behandelen. De huid hoeft niet voorbereid te worden en de behandeling mag ook in de zomer periode worden uitgevoerd. Let wel: de behandeling is niet geschikt indien u onlangs een behandeling met botox of fillers hebt ondergaan of als u zwanger bent. Bespreek dit altijd van te voren met de huidtherapeut

 • *Is de behandeling pijnlijk?


  Tijdens de behandeling wordt een ultrasound gel aangebracht op de huid voor een goede geleiding van de ultrasonen. Door de verdovende gel heeft u meestal geen pijnlijk gevoel tijdens de behandeling op wat beperkte tintelingen na. De behandeling duurt tussen de 15 en 90 minuten afhankelijk van het te behandelen gebied.

  *Moet ik rekening houden met een downtime?


  Met deze behandeling is er geen downtime. Wel kan de huid enkele uren na de behandeling wat rood zijn. Dit trekt vanzelf weg. In enkele gevallen kan er een lichte zwelling van de huid plaats vinden maar deze bijwerkingen zijn van korte duur. Vergeet niet om altijd een SPF te gebruiken (zomer en winter).

 • *Wanneer is het uiteindelijk resultaat zichtbaar?


  Het resultaat heeft tijd nodig. Het lichaam gaat zelf de collageen (her)productie op gang brengen en de eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn

 • Gehele gezicht, 1 behandeling: €425,00
  Gehele gezicht, 3 behandelingen: €1250,00
 • Hals, 1 behandeling: €325,00
  Hals, 3 behandelingen: €950,00
 • Hals incl. kaaklijn, 1 behandeling: €425,00
  Hals incl. kaaklijn, 3 behandelingen: €1250,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center