Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Epileren, verven

en Henna brows

Epileren, verven en Henna brows

Wenkbrauwen epileren:

Door te epileren krijgt u een gladde huid, tot wel 4 weken lang. Dat komt omdat het langer duurt voor het haar terug groeit wanneer het vanaf de wortel wordt verwijderd dan wanneer ontharingsmethoden aan de oppervlakte worden toegepast, zoals scheren en crèmes. Bovendien groeit het fijner en dunner terug dan daarvoor. Wij kijken naar uw gezichtsvorm en bepalen samen met u hoe wij uw wenkbrauwen gaan modelleren.

Henna brows :

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Bij Henna Brows wordt allereerst de huid gescrubd. Dit zodat de verf mooi pakt op de huid. Dit blijft enkele dagen zitten op uw huid. Omdat u dagelijks dode huidcellen verliest zal de verf niet enorm lang op de huid blijven zitten. De verf die we bij deze behandeling gebruiken is intenser, en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst. Ook voor blonde dames is dit een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichte kleuren.
Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. De verf is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.

Hoe ga je om met Henna Brows?

24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water.
Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten). Bij een vette huid blijft de Henna minder lang zitten. Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren.
In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

Voordelen Henna brows:

Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur Duurzame, natuurlijke kleuring Vervaagt niet Veilig en effectief Geurloos, geen ammoniak
Het kan voorkomen dat er een Henna allergie optreed, dit gebeurd zelden. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie wel veel lager. Maar gebeurd dit toch, dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts. Hij of zij zal u een zalf voorschrijven waardoor de irritatie snel zal afnemen. Henna Brows kan niet bij:
Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Henna Brows toe te passen

  Zwanger
  Alopecia of chemotherapie
  Overgevoeligheid voor Henna
  Allergie voor noten (walnoten)
  Reactie/ uitslag haarverf
Wenkbrauwen hebben recent een Chemische kleuring gehad (binnen 2 weken)

Prijslijst Epileren

 • Epileren: €21,00
 • Epileren met draad: €21,00
 • Prijslijst Verven

 • Verven wimpers: €20,00
 • Verven wenkbrauwen: €20,00
 • Verven wimpers en wenkbrauwen: €37,50
 • Prijslijst Henna brows

 • Henna verven wenkbrauwen: €43,00
 • Maak hier online uw afspraak

  © 2017 Dermalounge beauty center