Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Hydrafacial huidverbetering

Geschikt voor alle huidtypes

Hydrafacial huidverbetering

Dit is een nieuwe vorm van microdermabrasie met serums in plaats van kristallen. Hydrafacial is een behandeling die de huid zichtbaar verbetert. De huid wordt gepeeld met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen van de huid schoon spoelt en alle dode huidcellen en huidonzuiverheden verwijderd. Tevens wordt de huid optimaal gevoed en gehydrateerd wat zorgt voor een gezonde en stralende huid.

Voor wie is een Hydrafacial behandeling bedoeld?

Dit is een behandeling die is geschikt voor alle huidtypes. Het is niet alleen een effectieve behandeling voor het optimaal verbeteren van de huid, maar ook inzetbaar voor de volgende indicaties: Rimpels en fijne lijntjes: door de insluizing van verschillende hydraterende serums zoals hyaluronzuur in de lederhuid, worden de rimpels en lijntjes gevuld met vocht.

Stevigheid en elasticiteit: door insluizing van antioxidanten zoals vitamine A, wordt het aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. Hyperpigmentatie en UV-schade: tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende zuren, zoals Glycolzuur. Dit zorgt ervoor dat de celdeling op gang komt en hyperpigmentatie langzaam vermindert. Onzuiverheden: ook salicylzuur wordt gebruikt om verschillende onzuiverheden te verwijderen. De grove poriën zullen verminderen en ook de productie van overmatig talg. De kans op verstoppingen en ontstekingen zullen verminderen. Wil jij je huid zichtbaar verbeteren? Ga voor een gehydrateerde, stralende en verzorgde huid en boek vandaag nog een Hydrafacial behandeling bij Dermalounge Beauty Center!

Prijslijst Hydrafacial

  • Behandeling gelaat: €133,00
  • Behandeling gelaat + hals: €148,00
  • Maak hier online uw afspraak

    © 2017 Dermalounge beauty center