Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

VETBEVRIEZING

VETBEVRIEZING

Gezonde voeding en voldoende beweging zijn belangrijk voor de lijn. Maar hoe vaak we ook naar de sportschool gaan of welk dieet we ook volgen, toch kampen we soms met ongewenst vet. Ongewenst lichaamsvet kan bij Dermalounge goed behandeld worden door middel van vetbevriezing, ook wel cryolipolyse genoemd. Bij deze behandelmethode bevriezen schoonheidsspecialiste het vet gedurende 50 minuten, waarna het door het lichaam zelf afgevoerd wordt. Het grote voordeel van vetbevriezing is dat de vetcellen permanent zijn verdwenen.

Probleemzones

Veel mensen storen zich aan zwembandjes rond de buik, vetrolletjes die boven de bh- rand uitkomen óf aan een onderkin. Het is niet gemakkelijk om op deze gebieden af te vallen door alleen veel te sporten of gezond te eten. Als je sporten met gezonde voeding combineert, zal je waarschijnlijk óók afvallen op plekken waar je dat liever niet wilt. De vetbevriezing behandeling biedt dé oplossing voor deze lokale gebieden zónder dat andere delen van het lichaam slanker worden. Dit zijn de meest voorkomende plekken waar we de vetbevriezing behandeling toepassen:

Vetbevriezing buik

Als cliënten het hebben over de buik bedoelen ze vaak het vetrandje aan de voorkant van de buik en de lovehandles. Dit zijn twee gebieden die op dezelfde dag behandeld kunnen worden. De behandeling kan na 6 weken herhaald worden.

Vetbevriezing bovenbenen

Cliënten die de bovenbenen laten behandelen willen vaak niet op andere plekken afvallen. Jammer genoeg kunnen wij niet zelf bepalen waar we afvallen als we sporten en/of diëten. Met vetbevriezing kan dit wel en is daarom een populaire behandeling voor de bovenbenen.

Vetbevriezing onderkin

De onderkin kan goed behandeld worden met de kleinere vetbevriezingskop die speciaal is ontwikkeld voor de onderkin.

Hoe gaat een vetbevriezingsbehandeling in zijn werk?

Dit gebied wordt beschermd met speciale gelpads. Vervolgens wordt met een speciaal apparaat de huid rondom het gebied vacuüm gezogen. De vetcellen onder de huid worden gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Na afloop van de behandeling wordt het behandelgebied kort gemasseerd.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Voorafgaand aan de behandeling maken de schoonheidsspecialiste foto’s van het behandelgebied, dit wordt enkele weken na de behandeling herhaald om de reductie te kunnen beoordelen. De vetcellen die door de behandeling zijn beschadigd, worden door het lichaam opgeruimd. Dit proces kan 4 tot 12 weken duren. De reductie van het vetweefsel in de probleemzone zal langzaam zichtbaar worden.

Voordelen van de behandeling

  • · Geen operatie nodig om vetcellen kwijt te raken.
  • · Behandeling is niet pijnlijk.
  • · Je kunt je dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer hervatten.
  • · Het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om de vetcellen af te voeren.
  • · De behandeling heeft weinig tot geen risico’s.
  • · Het resultaat is na 2 tot 3 maanden al zichtbaar.

Prijs

  • Per behandeling: € 199,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center