Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Tanden Bleken

Tanden Bleken

Dermalounge maakt het voor bijna iedereen mogelijk om met een stralend witte lach het leven door te gaan. De tanden bleek behandeling wordt uitgevoerd met het ‘power-bleaching’ principe. Wij maken gebruik van bleekgels die een NON-peroxide basis hebben, lampen die geen warmte uitstralen en een PH neutrale gel. Hierdoor word je tanden in iets korter dan een uur mooi wit. Wetenschappelijk onderzoek en de praktijk hebben uitgewezen dat de technologie absoluut risicovrij is en geheel veilig is voor je tanden, het tandvlees, het glazuur en eventuele bruggen, vullingen of kronen. Vanaf 1 november 2012 wordt er geen peroxide meer gebruikt in de bleekgels. Door een nieuwe Europese richtlijn mogen deze producten vrijwel nergens meer worden gebruikt. Na deze behandeling kunnen uw tanden tot 12 tinten lichter worden!

Basis Behandeling

Het begint allemaal met een persoonlijk intake gesprek. Daarnaast wordt er een mondklem geplaatst. Deze zorgt voor een ‘werkruimte’ zonder dat je je mond hoeft te openen. De bleekgel wordt op de tanden aangebracht. Het blauwe licht van de bleeklamp zal de gel activeren en sneller zijn werk laten doen. Dit gebeurt 1 keer. De mondklem wordt verwijderd en vervolgens kun je je mond spoelen. Ten slotte bekijk je het resultaat want het is direct zichtbaar maar het uiteindelijke eindresultaat is pas na 24 uur zichtbaar. De specialist vertelt je waar je het eerste 24 uur op moet letten.
Deze behandeling duurt 30 minuten. (het resultaat van de behandeling is per persoon verschillend)

De VIP behandeling

Het begint allemaal met een persoonlijk intake gesprek. Je lippen worden ingesmeerd d.m.v. een vitamine-E stick. Dit voorkomt barstjes in je lippen tijdens de behandeling. Daarnaast wordt er een mondklem geplaatst. Deze zorgt voor een ‘werkruimte’ zonder dat je je mond hoeft te openen. De verdubbelende hoeveelheid bleekgel in vergelijking met de basis behandeling wordt op de tanden aangebracht. Het blauwe licht van de bleeklamp zal de gel activeren en sneller zijn werk laten doen. Dit gebeurt 2 keer. De mondklem wordt verwijderd en vervolgens kun je je mond spoelen. Ten slotte bekijk je het resultaat want het is direct zichtbaar maar het uiteindelijke eindresultaat is pas na 24 uur zichtbaar.De specialist vertelt je waar je het eerste 24 uur op moet letten.
Deze behandeling duurt 45 minuten. (het resultaat van de behandeling is per persoon verschillend)

De Hollywood behandeling

Het begint allemaal met een persoonlijk intake gesprek. Je lippen worden ingesmeerd d.m.v. een vitamine-E stick. Dit voorkomt barstjes in je lippen tijdens de behandeling. Daarnaast wordt er een mondklem geplaatst. Deze zorgt voor een ‘werkruimte’ zonder dat je je mond hoeft te openen. De verdubbelende hoeveelheid bleekgel in vergelijking met de VIP behandeling wordt op de tanden aangebracht. Het blauwe licht van de bleeklamp zal de gel activeren en sneller zijn werk laten doen. Dit gebeurt 2 keer. De mondklem wordt verwijderd en vervolgens kun je je mond spoelen. Ten slotte bekijk je het resultaat. Ten slotte bekijk je het resultaat want het is direct zichtbaar maar het uiteindelijke eindresultaat is pas na 24 uur zichtbaar . De specialist vertelt je waar je het eerste 24 uur op moet letten.
Deze behandeling duurt 60 minuten. (het resultaat van de behandeling is per persoon verschillend)

De lamp

Dermalounge maakt gebruik van gepatenteerde lampen om de whitening gel te activeren. Deze lamp is speciaal voor het bleken van tanden ontwikkeld. Het blauwe licht dat uit de lampen komt geeft in tegenstelling tot de andere methoden, geen warmte af en het licht bevat geen uv-straling. Bij andere methoden word gebruik gemaakt van een lamp die uw tandarts gebruikt om vullingen uit te harden. Deze lampen geven warmte af maar dat zou schadelijk kunnen zijn voor uw tanden, indien zij hier langdurig aan blootgesteld worden. Wij maken uitsluitend gebruik van non-peroxide bleekgels. Deze gels die speciaal voor tanden bleken ontwikkeld zijn, voldoen aan alle nieuwe Europese richtlijnen. Daarnaast kunnen deze non-peroxide gels geen gevoeligheid of pijn bezorgen. Wij raden zwangere dames wel de behandeling af.
Let op: niet-natuurlijke materialen in de mond kleuren niet mee tijdens de tanden bleek behandeling.
– Poets uw tanden voor de behandeling.
– Wees 15 minuten voor de tijd aanwezig.
– Na de behandeling mag u 48 uur beperkt eten, drinken en niet roken. (u krijgt hier aanwijzingen voor)

Tanden Bleken

  • Basis behandeling, €75,00
  • VIP behandeling, €85,00
  • Hollywood behandeling, €105,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center