Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Massage

De massage is een oude natuurlijke geneeswijze en is een geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Deze massage is in onze drukke maatschappij een aanrader. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress.

De massage wordt uitgevoerd met strijken, wrijven, kloppen en kneden. De ademhaling wordt dieper, de spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloedt en er komt rust in het hoofd. Na de massage zitten mensen beter in hun vel.

Hotstone massage

Het masseren met hete stenen is een eeuwenoude lichaamsbehandeling vanuit de gedachte dat ziel, lichaam en geest één zijn. Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam zich herstelt. Het helpt afvalstoffen af te voeren, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Deze massage wordt veelal gegeven met afgeronde basalt stenen. Ze hebben meestal een temperatuur van tussen de 45 °C en 50 °C. Deze stenen houden de warmte lang vast waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken. Hierdoor werkt een hotstone massage dieper door in het spierweefsel. Dat geeft een extra ontspannende werking. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Het is effectief bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Het helpt ook bij een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten en menstruatiepijn.

Hoofdhuidmassage

Hoofdhuidmassage is een zeer ontspannende behandeling om effectief spanningen en stress los te laten. Het bevordert de bloedcirculatie en brengt het lichaam beter in balans. Bij ons zit de energie vooral vast in het hoofd, schouders en hoge rug gebied vandaar dat al deze gebieden worden meegenomen in de behandeling. Wij leven veel te veel in ons hoofd door teveel mentale activiteiten en te weinig beweging. Wij luisteren te weinig naar de signalen van ons lichaam en daardoor krijgen we allerlei klachten zoals; hoofdpijn, rugpijn, nervositeit e.d. Het zou goed zijn om 1 keer per week door middel van deze massage de spanningen los te laten. Hierdoor kunnen klachten verminderen en komen we beter in balans.

Voetmassage

Op gezonde voeten kunnen we langer doorlopen. Een voetmassage helpt tegen stress, bevorderd ontspanning en geeft nieuwe energie. Drukpunten in je voeten staan in verbinding met alle delen van het lichaam, zoals je organen, klieren en zenuwbanen. Door druk uit te oefenen op deze specifieke drukpunten, kun je klachten opsporen en het zelf genezend vermogen van het lichaam in werking zetten.

Massage

  • Ontspanningsmassage 60 min, €70,00
  • Ontspanningsmassage 30 min, €43,00
  • Hotstone massage 60 min, €78,00
  • Hotstone massage 30 min, €43,00
  • Hoofdhuidmassage 30 min, €43,00
  • Voetmassage 30 min, €40,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center