Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Velashape Cellulitis behandeling

Velashape Cellulitis behandeling

Een Snelle Pijnloze Aanpak

Bent u op zoek naar een effeciente Cellulitis behandeling? Dan moet u bij Dermalounge Beauty Center zijn. Veel vrouwen krijgen vroeg of laat in haar leven te maken met Cellulitis. Deze zogenoemde sinaasappelhuid is vervelend en ontsierend dus het liefst wilt u hier zo snel mogelijk van af. Want wie wilt nu niet een mooie strakke huid? Gelukkig is er nu Velashape, een pijnloze en snelle Cellulitis behandeling die wij toepassen bij Dermalounge Beauty Center.

Hoe werkt een Cellulitis behandeling?

De Velashape is een snelle pijnloze behandeling die Cellulitis kan verwijderen. Uw huid wordt behandeld met een apparaat dat gebruik maakt van een combinatie van infrarood licht, bi-polaireradiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De combinatie van deze vier componentenmaakt de Velashape tot een effectieve snelle aanpak. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding, verhoging van de huidelasticiteit en vetverbranding en is enorm effectief. Na slechts drie behandelingen zult u al sterke vermindering van Cellulitis en een stevigere huid waarnemen.

Voor Welke Lichaamsdelen Is Een Velashape Behandeling Geschikt?

Cellulitis kan zich op meerdere plekken van uw lichaam bevinden. De meest voorkomende plekken zijn de buik, billen, benen, heupen en dijen. De Velashape Cellulitis behandeling is voor die plekken uitermate geschikt. Behalve voor uw Cellulitis, is onze Velashape behandeling ook geschikt als u op zoek bent naar:
· Afvallen op verschillende specifieke plekken
· De omtrek van uw middel verkleinen
· Een versteviging van uw huid
· Het laten verdwijnen van vetzwellingen

De Voordelen Van Deze Behandeling

Deze cullulites behandeling bij Dermalounge Beauty Center biedt u twee belangrijke voordelen. Het grote voordeel is dat het zeer effectief is. De Cellulitis is na zes behandelingen al voor een groot deel verdwenen. Onze Velashape behandelijng werkt snel, dit betekent vaak dat u binnen 3 weken u al resultaat ziet! Daarnaast is deze vorm van behandelen geheel pijnloos. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u voldoende water drinkt na de kuur. Voor de rest kunt u alle dingen blijven doen die u voorheen ook deed.

Zone Per behandeling
Buik € 95,00
Buik en huidversteviging behandeling € 125,00
Buik plus taille € 95,00
Buik en taille huidversteviging behandeling € 125,00
Boven en onder benen € 95,00
Boven en onder benen huidversteviging behandeling € 125,00
Rug € 95,00
Rug en huidversteviging behandeling € 125,00
Armen- hele arm € 95,00
Gehele arm en huidversteviging behandeling € 125,00
Lovehandels € 95,00
Lovehandels en huidversteviging behandeling € 125,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center