Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Carbon laser peel

Carbon laser peel

De Carbon Laser Peel werkt tot diep in de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.
Waar wordt de Carbon Laser Peeling voor ingezet?
Huidverjonging, verminderen van rimpels en lijntjes, egaliseren van de huid, verminderen van acne, activeren van de fibroblasten, verhogen collageen en elastine productie, verkleinen van grove poriën & verminderen van littekentjes.

De behandeling

De huidspecialist zal beginnen met het reinigen van het gezicht. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht op de huid. Zodra deze opgedroogd is wordt er met de laserpeeling begonnen.

Door de laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de laserbehandeling wordt de huid opnieuw gereinigd om de laatste reststoffen van het Carbon(koolstof)masker te verwijderen. Vervolgens wordt een herstellend en hydraterend masker aangebracht. Als afsluiting brengen we een dagcrème aan met SPF30.

Na de Laser behandeling

De huid kan direct na de behandeling wat roodheid en/of lichte zwelling vertonen. Dit is een normale reactie. Uw huid wordt na de behandeling gezicht wordt de huid beschermd met een SPF van Dermalogica.
Ga de eerste twee dagen niet zwemmen of naar de sauna.

Aantal behandelingen

De behandeling kan 1-malig zijn of in kuurverband plaatsvinden. Dit is mede afhankelijk van uw wensen en doel.

  • Gezicht: € 98,00
  • Decolleté: € 73,00
  • Gezicht en Hals: € 123,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center