Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Spray tanning

Spray tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan uv-stralen. Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven krijgen een mooie egale kleur met spray tanning. Zelfbruiners uit een tube geven vaak strepen en vlekken. Deze professionele spray tanning die veelal gebruikt wordt bij modellen voor een fotosessie geven je een prachtige egaal bruine kleur die zeker 5 tot 10 dagen blijft zitten. Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank die wel uv-stralen afgeeft en de huid snel doet verouderen. Een sessie duurt 10 tot 20 minuten. Het product wordt letterlijk op uw lichaam verneveld d.m.v. een spray-apparaat.

Wat is spray tanning?

Spray tanning is een belangrijke doorbraak in bruinen zonder zon. Spray tan geeft een vlekkeloze uiterst natuurlijke bruine tint. Een lotion op basis van DHA (Dihydroxyacetone = kleurloze suikeroplossing) wordt op uw lichaam gespoten en kan zowel gedeeltelijke als voor complete lichaamsbruining worden gebruikt.

DHA is het actieve bestanddeel. Deze natuurlijk voorkomende suiker is het actieve ingrediënt in praktisch alle zonne-vrije bruinings- middelen. DHA is sinds 1960 door de FDA (Food and Drug Administration) officieel goedgekeurd. De DHA reageert samen met de eigen aminozuren van de huid, en zorgt voor een gezonde en natuurlijk teint. Met een speciaal ontwikkelt spray-systeem wordt de lotion aangebracht op de huid.

Voorbereiding

Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Er zijn ook exfoliërende tissues, Pre Tan Wipes, speciaal voor deze behandeling. Dit heeft hetzelfde effect als een scrubsessie.

Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van de behandeling.

De bruinings ontwikkeling

De kleur ontwikkelt zich 5 tot 8 uur na de behandeling. Om u echter meteen het resultaat aan te tonen is het product bruin gekleurd. Deze kleur verdwijnt na de eerste wasbeurt. Daaronder zit de echte spray tanning. Baden, douchen, zwemmen en sporten moeten tijdens deze 5 tot 8 uur worden vermeden.

Bescherming tegen de zon

Spray tanning geeft geen bescherming tegen de zon. Een hoge zonnebrandcrème factor die regelmatig wordt aangebracht blijft noodzakelijk wanneer u gaat zonnen!

Spray tanning wordt niet aanbevolen voor mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste 3 maanden van een zwangerschap. Normaal gezien kan het product geen allergieën geven. Het gebruik van het product zou juist een positieve reactie veroorzaken door zon-allergieën te verminderen.

  • Gezicht, €28,00
  • Gezicht + bovenlichaam, €38,00
  • Totale lichaam en gezicht , €43,00
  • Onderlichaam, €33,00
  • 5x Strippenkaart, €183,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center