Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Pedicure

Je voeten maken iedere dag heel wat mee. Speciale aandacht met onze pedicure hebben je voeten zeker verdiend! Met onze pedicure kan je lekker zitten op een mooie bank met uitzicht naar buiten en een lekker kopje thee of koffie, terwijl je voeten heerlijk verzorgd worden. De nagels worden netter, voeten worden zachter en geeft een geheel verzorgd gevoel.

Gediplomeerde pedicure behandelaar

Naast het verwennen van uw voeten, verlost de gediplomeerde pedicure je van je ongemakken zoals eelt, likdoorns, kalknagels of pijnlijke kloofjes en helpt de pedicure je bij het voorkomen ervan.

Een momentje voor jezelf

Maar ook als je een luxe verwenmoment wil voor je voeten kun je bij onze salon terecht. Heerlijk zitten met een warm drankje en een tijdschrift waardoor je helemaal tot rust komt en de salon uitgaat met mooie verzorgde voeten die goed aanvoelen.

 • Nagels verzorgen en lakken van de nagels: €38,50

  Nagels knippen, vijlen, polijsten en lakken met OPI (base coat – kleur – top coat)

 • Spa Pedicure, €48,00

  Nagels verzorgen (knippen, vijlen, polijsten), verzorgen van nagelriemen, verwijderen van eelt, behandelen van eventuele likdoorn en/of ingegroeide nagels

 • Spa Pedicure Deluxe, €58,00

  Nagels verzorgen (knippen, vijlen, polijsten), verzorgen van nagelriemen, verwijderen van eelt, behandelen van eventuele likdoorn en/of ingegroeide nagels, lakken met OPI (base coat – kleur – top coat), increamen van de voeten met massage.

 • Lakken teennagels , €25,00

 • Voetmassage 15 minuten, €20,00

Bijna alle behandelingen bij Dermalounge Beauty Center zijn mogelijk als duo behandeling. Wil je zeker weten of dat lukt voor de behandeling die jij in gedachte hebt? Bel of mail ons voor meer informatie. Dan zorgen wij ervoor dat er genoeg personeel ter beschikking is om jou die heerlijke behandeling aan te bieden.

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center