Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Altijd prachtige, lange wimpers !

Wimperextensions Zwolle

Wimperextensions

Wimperextensions zijn kunstwimpers die worden aangebracht op de eigen wimpers.

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder dat u mascara, wimperverf of een wimperkruller hoeft te gebruiken. De wimperextensions worden één voor één op de natuurlijke wimpers aangebracht met speciale wimperlijm. De extensions die wij gebruiken zijn vervaardigd van hoogwaardig anti-allergisch materiaal die vanuit een volle aanzet aan de basis geleidelijk dunner worden. Wij werken in onze salon met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien en lang blijven zitten.

One by One

Bij de One by One techniek, ook wel de Classic lashes genoemd, wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Er zijn verschillende soorten lengtes, diktes en krullen. Deze worden voorafgaand aan de behandeling bepaald, afhankelijk van de oogvorm en de gezondheid van de natuurlijke wimpers. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

Russian Volume

Bij de Russian volume techniek, ook wel 2D-6D genoemd, worden er meerdere flinterdunne haartjes op een natuurlijke haar geplaatst. De haartjes zijn, in tegenstelling van de One by One, een stuk dunner en lichter hierdoor kunnen er meerdere extensions op een natuurlijke wimper worden geplaatst. Hierdoor creëer je een voller ‘fluffy’ effect. De haartjes worden in de vorm van een waaier om de natuurlijke wimper geplaatst. Het getal voor de ‘D’ staat voor het aantal extensions die op de natuurlijke haar worden geplaatst.Bij een 3D behandeling worden er dus 300 extensions op een oog geplaatst. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

Hybride

Hybride is een nieuwe gecombineerde techiek. Bij deze techniek mixen we de One by One wimpers, met de Russian volume wimpers. Door deze twee technieken te mixen creeër je net een wat voller effect dan met de One by One, maar wordt het niet zo dramatisch als bij de Russian volume. De extensions worden met een bonder bevestigd aan de natuurlijke wimpers. Dit is een speciale lijm die in een aantal seconden droogt en niet schadelijk is voor de wimpers.

Verzorging wimperextensions

Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden.

*Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. In deze tijd kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten.

*U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Gebruik alleen mascara op waterbasis. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat.

*Vermijd direct stromend water op de wimperextensions

*Laat de wimpers na het douchen natuurlijk opdrogen.

*Kam de wimpers dagelijks met een borsteltje. Zo kunnen de extensions weer in model gebracht worden indien nodig.

*Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te dragen om het resultaat te behouden.

*Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen

Nieuwe set One by One

 • Nieuwe set One by One, €85,00
 • Na 2 weken opvullen, €33,00
 • Na 3 weken opvullen, €43,00
 • Na 4 weken opvullen, €53,00

Nieuwe set Volume

 • Nieuwe set Volume, €95,00
 • Na 2 weken opvullen, €43,00
 • Na 3 weken opvullen, €53,00
 • Na 4 weken opvullen, €63,00

Nieuwe set Hybride

 • Nieuwe set Hybride, €90,00
 • Na 2 weken opvullen, €38,00
 • Na 3 weken opvullen, €48,00
 • Na 4 weken opvullen, €58,00
 • Verwijderen wimperextensions, €25,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center