Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Bloedvaatjes of Couperose verwijderen

Hoe ontstaan couperose en rosacea

Couperose is deels een erfelijke aandoening. Voornamelijk mensen met een lichter huidtype hebben vaak last van verkleuringen. Over het algemeen komt couperose vaker voor bij ouderen en mensen die regelmatig buiten zijn. Couperose kan ook ontstaan als gevolg van acne rosacea; bij deze huidaandoening ontstaan kleine ontstekingen, waarbij naast roodheid ook puistjes kunnen ontstaan. In beide gevallen is couperose effectief te behandelen.

Wat kunt u zelf doen tegen couperose

Couperose en rosacea verdwijnt niet vanzelf, maar kan wel erger worden. De roodheid kan toenemen door  de consumptie van koffie, thee, alcohol of pittig eten. Het is dus belangrijk om deze ingrediënten te mijden. Ook uv-straling kan bijdragen aan verergering van couperose en rosacea. Smeer de huid goed in met een zonnebrandcrème, zowel in de winter als wanneer het zonnig is. Daarnaast is het belangrijk om bij huidverzorging geparfumeerde producten te mijden. Zo voorkomt u verdere irritatie.

Onze couperose behandeling in Zwolle

Gezien couperose en rosacea niet uit zichzelf weggaan biedt onze laserbehandeling uitkomst. Bij Dermalounge Beauty Center in zwolle werken we met IPL. IPL geeft energie (warmte) af aan de rode bloedkleurstof in de zichtbare vaatjes. Door deze warmte wordt de vaatwand beschadigd. Het lichaam ruimt zelf de afvalstoffen op en zo zal het bloedvaatje steeds minder zichtbaar worden. Vaak zijn wel meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat bij bloedvaatjes verwijderen.

Aantal behandelingen

Meestal zijn 5 tot 6 behandelingen voldoende om couperose en rosacea te verminderen. Afhankelijk van de ernst kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Couperose en rosacea zijn helaas aandoeningen die terug kunnen komen. Daarom adviseren wij een jaarlijks onderhoud van 1 à 2 behandelingen. Tijdens het intakegesprek in onze kliniek aan de werkerlaan 223 in Zwolle geven we u van tevoren een inschatting van de benodigde sessies.

  • Neusvleugels: €73,00
  • Neus: € 113,00
  • Wangen: € 133,00
  • Kin: € 113,00
  • Neus + wangen: € 183,00
  • Neus + wangen + kin: € 200,00
  • Hele gelaat: € 245,00

Bijna alle behandelingen bij Dermalounge Beauty Center zijn mogelijk als duo behandeling. Wil je zeker weten of dat lukt voor de behandeling die jij in gedachte hebt? Bel of mail ons voor meer informatie. Dan zorgen wij ervoor dat er genoeg personeel ter beschikking is om jou die heerlijke behandeling aan te bieden.

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center