Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Strakke buik en billen met De slim body shaping

De slim body shaping

De slim body shaping: de behandeling om de spiermassa te vergroten en strakker te worden. Dit is een vrij nieuwe en zeer effectieve behandeling om uw spiermassa te vergroten en uw vetpercentage af te laten nemen.

WAT DOET DE SLIM BODY SHAPING?

De slim body shaping is dé manier om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Gedurende de behandeling wordt het spierweefsel en worden de vetcellen intensief behandeld. Tijdens een normale work-out zijn ongeveer 20% tot 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dat bijna 100%. De slim body shaping zorgt daarmee voor maximale spiercontracties die niet behaald kunnen worden tijdens een work-out. Hoewel het apparaat spiermassa opbouwt en vet verbrandt, blijft uw huid onaangetast. Na de behandeling(en) kunt u een plattere en strakkere buik en/of strakkere billen verwachten en is uw spiermassa aanzienlijk toegenomen.

HOE ZIET EEN DE SLIM BODY SCHAPING BEHANDELING ERUIT?

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm en heeft als behandelzones; de buik, de billen,benen en de armen. Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. Zodra u ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van de spieren toe, waardoor de spiermassa aanzienlijk vergroot en het vetpercentage afneemt.

WAT ZIJN DE BIJWERKINGEN VAN EEN SLIM BODY SCHAPING BEHANDELING?

Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, maar is niet pijnlijk. Daarnaast zweet u niet, anders dan tijdens een gewone work-out in de sportschool. Een ander voordeel van de behandeling is, dat er geen hersteltijd is na de behandeling en dat spierpijn niet of nauwelijks optreedt.

WAT IS HET RESULTAAT VAN DE SLIM BODY SHAPING?

De behandeling is zeer populair omdat het resultaat vrijwel direct na de behandeling zichtbaar is. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal 4 behandelingen nodig, verspreid over 2 weken. Na de laatste behandeling zult u zien dat u een plattere buik en een strakkere buik en/of strakkere billen heeft en dat u meer spieren heeft ontwikkeld. Ook onder de huid vinden er veranderingen plaats. Zo zult u merken dat sporten makkelijker gaat omdat de core sterker is geworden.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een plattere buik, een strakkere buik en/of strakkere billen willen.
De slim body shaping is niet geschikt wanneer:

  • U een pacemaker heeft.
  • U zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • U een koperspiraal heeft.
  • U metalen implantaten heeft.
  • U een BMI hoger dan 25 heeft (de behandeling is dan niet effectief).
  • U een buik vetplooi heeft van meer dan 5 centimeter.
  • U last heeft van een bindweefsel- of spieraandoening.
Prijzen 
De slim body shaping armen € 153
De slim body shaping billen € 153
De slim body shaping buik € 153
De slim body shaping kuur (6x) € 750

 

 

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center