Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Gezichtsbehandeling in Zwolle

Laat uw gezicht weer stralen

Gezichtsbehandeling

Huidverbetering en anti-rimpelbehandeling met schoonheidsproducten van Dermalogica.

Last van een grauwe, geïrriteerde, onzuivere of droge huid? Heeft uw huid nood aan een zachte opfrissing of voedende herstelling? Of zoekt u een gezichtsverzorging die uw huid verstevigt en rimpels vervaagt, gladstrijkt of opvult?

Wij bieden u verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Hierbij werken wij met de milde en hooggeconcentreerde producten van Dermalogica. Wij analyseren uw huid en bepalen in samenspraak met u wat de meest geschikte behandeling is voor uw specifieke huidwens.

Ook voor een sterk verzwakte huid door chemotherapie kunt u bij ons terecht. Wij bieden een aangepaste verzorging van het huidoppervlak met zachte producten en speciale massagetechnieken die de celdeling niet bevorderen.

 • Zone behandeling, 20 minuten. € 40,00

  Een korte, doeltreffende behandeling die je weer laat stralen. Loop even binnen tijdens de pauze, na het winkelen of vlak voor die leuke date. Je huid ziet er na twintig minuten weer op haar best uit!

 • Basis gezichtsbehandeling, 30 minuten. € 58,00

  Huidanalyse, huidadvies, reiniging, stomen, masker en verzorging.

 • Luxe gezichtsbehandeling, 60 minuten. € 78,00

  Huidanalyse, huidtype bepaling, huidadvies, reiniging, diepte reiniging, peeling, stomen, masker, massage i.c.m. een verfrissend beauty ampul en verzorging.

 • All-in Gezichtsbehandeling, 90 minuten. € 98,00

  Huidanalyse, huidtype bepaling, reiniging, peeling, dieptereiniging, epileren, uitgebreide massage, masker en verzorging.
  Bij deze treatment wordt extra gewerkt op:         
  • Versteviging, anti age
  • Intensieve hydratatie
  • Intensieve voeding gevoelige/ droge huid
  • Intensieve reiniging van de vette huid

 • Anti-aging: Huidleeftijd 30+ 75 minuten. € 88,00

  Huidanalyse, huidtype bepaling, huidadvies, reiniging, diepte reiniging, peeling, stomen, anti-aging masker, massage i.c.m. hoog geconcentreerde anti-aging ampul en verzorging.

 • Acne behandeling 60 minuten € 79,00

  Reiniging, dieptereiniging, lichte scrub, verdunnen van de hoornlaag, stomen, ex foliëren d.m.v. masker, eindbehandeling

 • Bindweefsel gezichtsbehandeling 60 minuten € 88,00

  Huidanalyse, huidtype bepaling, huidadvies, reiniging, diepte reiniging, peeling, stomen, masker, bindweefsel massage i.c.m. een verfrissend beauty ampul en verzorging.

 • Pro Powe Peel 60 min € 98,00

  De Pro Power Peel is de meest krachtige peeling van Dermalogica tot nu toe. Het pakt huidzorgen aan zoals; fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houd een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel zitten natuurlijke zuren. Die zuren zorgen ervoor dat het bovenste lagen van de huid worden verwijderd. Daardoor word de celdeling en –vernieuwing gestimuleerd. Ook verbeterd het de textuur en uitstraling van je huid. Een Pro Power Peel behandeling is ideaal voor verschillende huidzorgen. Van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, hydrateren van de huid en het verbeteren van de huidstructuur.

UltraBright Peel met Melkzuur.

Verheldert, hydrateert en verminderd tekenen van huidveroudering.

PowerClear Peel met Salicylzuur.

Behandelt onzuiverheden, post inflammatoire hyperpigmentatie en overtollig talg.

Advanced Renewal Peel met Glycolzuur.

Vermindert hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtextuur.

Contra-indicaties

Zwangerschap, borstvoeding
Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen
Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc.)

Bijna alle behandelingen bij Dermalounge Beauty Center zijn mogelijk als duo behandeling. Wil je zeker weten of dat lukt voor de behandeling die jij in gedachte hebt? Bel of mail ons voor meer informatie. Dan zorgen wij ervoor dat er genoeg personeel ter beschikking is om jou die heerlijke behandeling aan te bieden.

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center