Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Laser ontharing

Laser ontharing

Voor een langdurig resultaat, gebruiken wij bij Dermalounge Beauty Center in Zwolle de Ice Laser met SHR technologie voor laserontharing. Met dit systeem kunnen wij jou een ontharingsbehandeling bieden die vrijwel pijnloos is. Het kan worden gebruikt op alle huidtypen (inclusief gebruinde huid, dat met andere ontharingssystemen niet mogelijk is), op elk lichaamsdeel en het hele jaar door. Laserontharing Zwolle heeft de oplossing om je ongewenste haren voorgoed te verwijderen.

Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden uiterst beperkt. In tegenstelling tot een IPL-behandeling, is het laseren van je haren met deze machine vrijwel pijnloos. Je kunt wat speldenprikken en warmte op je huid ervaren. De laser geeft geleidelijk meerdere subtiele lichtstraaltjes af aan alle haarfollikels in het behandelde gebied. Het resultaat is al na één behandelingssessie zichtbaar.

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

IPL maakt middels sterke lichtflitsen gebruik van het gehele spectrum van (wit) licht, terwijl laser juist op één specifieke golflengte werkt. In het geval van de ICE laser worden maar liefst drie verschillende golflengtes gecombineerd: 810nm, 755nm en 1064nm. Dit zijn de golflengtes die het meest effectief gebleken zijn ten behoeve van laserontharing en de effecten gaan de vermogens van gangbare IPL flitsen ver te boven.

Nooit meer harsen, scheren of waxen

De traditionele manieren om storende haargroei te verwijderen zijn nu verleden tijd. Door je ongewenst haar te laten laseren bespaar je een hoop tijd. Dermalounge Beauty Center heeft alles in huis om op een deskundige en veilige wijze ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam voor 90% definitief te verwijderen. Een garantie van 100% definitieve ontharing is nooit te geven, maar wij kunnen u ervan verzekeren dat een percentage van 90% erg hoog is voor laserontharing. Wij kunnen dit bewerkstelligen door gebruik te maken van een van de meest geavanceerde methodes binnen de lasertechnologie: de SHR technologie. ICE laser Zwolle is de beste laser van dit moment!

Hoe ziet een laserontharingsbehandeling eruit?

Een volledige laserontharingsbehandeling bestaat uit 6 tot 8 sessies. Het haar groeit namelijk in fasen: de groei-, de overgangs- en rustfase. De te behandelen gebied heeft dus een aantal lasersessies nodig om ook de haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Om langdurig van je haartjes af te komen, is het nodig dat je een volledige behandeling ondergaat die om de 6 tot 8 weken plaatsvindt.
Het aantal sessies dat je nodig hebt is afhankelijk van individuele factoren, zoals; huidtype, hormoonhuishouding, stofwisseling, geslacht en leeftijd.
Wij adviseren je niet meer te epileren, te waxen of te harsen vanaf ongeveer zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling en in de periodes tussen de sessies. De haren kunnen wel geknipt of geschoren worden of met ontharing crème worden verwijderd. Op deze manier blijft het behandelen van de haren mogelijk doordat de haarwortel nog aanwezig is in het haarzakje
Het is eveneens belangrijk het te behandelen deel minstens 6 weken voorafgaand aan de behandeling niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook tijdens het behandelproces. De werkzaamheid van de behandeling is minder effectief op een gebruinde huid. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger.

Snelle & comfortabele laserontharing

  • Vrijwel pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling.
  • Langdurig resultaat.
  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan 30 minuten.
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.
  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld.
  • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn.
  • Veilige behandeling het hele jaar door.*
  • Voor vrouwen EN mannen!
  • *Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geef.

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center