Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Mesotherapie Hair Boost

Mesotherapie Hair Boost

Hair Boost mesotherapie is een behandeling die we inzetten tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Het activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van je haar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van Mesotherapie Hair Boost zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat het cocktails van speciale vitamines die nodig zijn voor haargroei en groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.
Na 6 maanden wordt het resultaat van de eerste behandelkuur geëvalueerd. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haardikte en haarkwaliteit.

Hoe werkt Mesotherapie behandeling?

Met micro-injecties in de hoofdhuid met de mesogun worden vitamines en voedingstoffen in de hoofdhuid geïnjecteerd. Mesotherapie is een 100% natuurlijke behandeling voor dieptevoeding waardoor maximale voeding in de hoofdhuid wordt ingebracht. Deze boost van voedingsstoffen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert en de haren dikker en steviger worden en langer blijven zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor het haar voller wordt.

Haaruitval, oorzaken

Eén van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding of een tekort aan hormonen. Door de hoofdhuid lokaal te voeden en de doorbloeding te verbeteren worden de haarfollikels gestimuleerd. Haaruitval stopt en nieuwe haargroei ontstaat.

Is Mesotherapie Hair Boost geschikt voor mij?

De Mesotherapie Hair Boost is geschikt voor alle typen hoofdhuid en biedt mooie langetermijnresultaten. Mesotherapie Hair Boost is een behandeling zonder bijwerkingen en de perfecte oplossing voor iedereen die superieur resultaat wenst! De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kun je niet ontsmetten), was je voor de behandeling je haar en gebruik je geen stylingsproducten.

Voor een optimaal resultaat

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 4 tot 8 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld je hormonale huishouding. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 á 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Interval

3-4 weken

Inhoud behandeling

  • · Schoon haar (dezelfde dag gewassen).
  • · Skinbooster Mesotherapie behandeling met speciale hair boost cocktail.

Nazorg

  • 24 uur niet wassen.

Prijs

  • Voor mannen advies: 6 behandelingen € 800,00 .
  • Voor vrouwen advies: 8 behandelingen € 1100,00 .
  • Per keer € 153,00 .

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center