Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Permanent make-up wenkbrauwen

Permanent make-up wenkbrauwen met hairstroke techniek.

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje worden er fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid onder lokale huidverdoving. De microblading hairstroketechniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Is PMU voor iedereen geschikt?

Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is! Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart- en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Bij twijfel; neem dan vooraf contact op met de huisarts.

PMU en vakantie

Het is niet slim om vlak voor je zonvakantie de pmu te laten zetten, dit omdat de eerste 5 dagen na de behandeling je wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht en wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen. Indien u deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zult u een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon.

  • Wenkbrauwen 3D-mesjestechniek, €335,00
  • Extra nabehandeling wenkbrauwen Tot 3 maanden, €200,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center