Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Dermaroller

Dermaroller

Dermaroller®Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Medisch Dermaroller® bevat 192 microscopische kleine naaldjes.

Let op:

wij werken uitsluitend met de originele DermaRoller behandelingen welke uitgevoerd worden met een microneedling instrument welke een ISO 13485 certificaat voor medische doeleinden heeft. Dermaroller garandeert hiermee de kwaliteit van de behandeling met spectaculaire resultaten.

De werking van de Dermaroller

De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg. Hierdoor is deze behandeling erg geschikt bij littekentjes. Bijkomend voordeel is dat de huid maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn. Voor de huid welke na acne litteken(tje)s vertoond is de DermaRoller dé methode om deze te behandelen.

Voor wat is de Dermaroller behandeling geschikt?

De dermaroller behandeling is ook geschikt als een natuurlijk alternatief voor botox en injectables of een operatieve facelift of als aanvulling op deze cosmetische ingrepen. Cosmetische ingrepen verbeteren de huidtextuur zelf niet. Een dermaroller behandeling maakt het dan ook mogelijk om cosmetische ingrepen uit te stellen of de frequentie van cosmetische ingrepen te laten afnemen. Daarbij kan men met de Home Care Dermaroller behaalde resultaten na een Dermaroller behandeling thuis verder optimaliseren.

Dermaroller Therapie

  • Gehele gezicht tot aan de kaakrand, €180,00
  • Gehele gezicht en hals, €200,00
  • Vervolg afspraak, €75,00

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center