Laat je verwennen bij Dermalounge beauty center in Zwolle.

Strakke buik en billen met EMSculpt

Strakke buik en billen met EMSculpt

Het is het mogelijk om vet te verbranden en spieren op te bouwen om uw gewenste bodycontouren te krijgen.
In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn. In 2-4 weken ondergaat u 4 behandelingen. 4 weken na de laatste behandeling zult u versteld staan van de resultaten. Werkt het echt? Ja, het is klinisch getest in 7 studies.

Gespierde platte buik en strakkere billen

De EMsculpt is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping. De EMsculpt werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie (Dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 supramaximale (sterke contracties die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats! work-out without working out!

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de EMsculpt!

Meer weten over wat er mogelijk is?
Neem Dan vandaag nog contact op met Dermalounge Beauty Center.

Verbrand vet en bouw spieren op

De behandeling EMsculpt

Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime.
Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of op uw buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie van de EMsculpt heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis. De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.
De EMsculpt zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan.

 • Geen downtime, u kunt direct weer aan het werk
 • Geen verdoving nodig
 • Voor iedereen die verbetering in spiermassa en afname van vet wil
 • Voor iedereen die tot nu toe niet in aanmerking kwam voor de huidige bodycontouring behandelingen (denk aan liposuctie, radio frequentie methoden)

Let op: EMsculpt mag niet ondergaan worden:

 1. bij zwangerschap
 2. wanneer u een koperspiraal draagt
 3. bij een BMI hoger dan 25-26
 4. bij een buikvet plooi dikker dan 5 cm
 5. indien er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen

Daarnaast adviseren we:

 1. om geen grote maaltijd te genieten voor de behandeling
 2. de blaas te legen voor de behandeling
Tot slot mag er geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen afgedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, u mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met (metalen) knopen dient uitgedaan te worden.

Veelgestelde vragen

Iedereen heeft baat bij de EMsculpt procedure. Dermalounge beantwoordt graag al uw vragen. De beste resultaten worden bereikt bij een BMI dat niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI worden de behandelde spieren sterker, maar is het resultaat minder goed zichtbaar.
U kunt de EMsculpt behandeling niet ondergaan wanneer u zwanger bent, een koperspiraal, metalen implantaat in uw rug en/of heup-gebied heeft. Een Minera spiraal is wel toegestaan.

30 minuten per behandeling. In totaal zijn 4 behandelingen nodig in een periode van 2 weken.

De EMSCULPT procedure is niet invasief en er is geen hersteltijd na de behandeling. Spierpijn treedt niet of nauwelijks op.

De EMsculpt procedure voelt als een intensieve workout, maar veroorzaakt geen pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst 20.000 sit-ups of squats. Tijdens de behandeling kunt u ontspannen liggen.

U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten kunt u verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.

Ja dit kan zeker. U start met een kuur van 4 behandelingen die in een periode van 2-4 weken worden ingepland. Daarna kunt u maandelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst. Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden. Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

Hoe werkt het?

Bekijk deze twee video’s voor een indruk van de behandeling.

prijzen 
EMsculpt kuur (5x)   680
EMsculpt buik           150
EMsculpt billen        150
EMsculpt armen       150

 

 

Maak hier online uw afspraak

© 2017 Dermalounge beauty center